Death Discotheque. Strona: 1

Death Discotheque Dodano: 2010-05-24 09:00

Potwierdzonym DJem na tę imprezę stał się właśnie Electronaut.
Zapraszamy

www.altergothic.pl

Dodano: 2010-05-28 20:31

I parę słów odnosnie line-upu, pozwalam sobie zacytowac wypowiedź organizatora:

Cytat:
Klimat, którego się należy spodziewać będzie oscylował pomiędzy latami 80-tymi (oryginalnymi i w remiksach), synth/future-popem a EBM, z naciskiem raczej na synthpop.
Myślę, że Ci, którzy dotychczas lubili Death Discothèque z uwagi na prawie czysto elektroniczne, taneczne brzmienie, nie będą zawiedzeni.

Impreza pokrywa się z 8-leciem pracy scenicznej Electronauta, w zwiazku z tym usłyszymy najbardziej znane kawałki z imprez cybermass i cyborgy...

Orientacyjny line-up:

20:00 - 22:00 Kalosz: warm-up (EBM i podobne)
22:00 - 23:30 Electronaut (synth/future-pop)
23:30 - 01:00 DJ K (80's/synthpop)
01:00 - 02:30 werther (synthpop/EBM/dark electro)
? 02:00 - 03:30 Eliza (Diorama, DoD i okolice)
03:30 - ? - Kalosz (jeżeli będą chętni do pozostania na parkiecie)

Wizualizacje: Kalosz

www.altergothic.pl

Dodano: 2010-05-29 15:59

zapowiada się świetna impreza ;]
Intensywny tydzień trzeba odreagowac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodano: 2010-05-30 15:03

Było rewelacyjnie. Szczególnie podobał mi się set Electronauta - np. ten mix VNV Honour co puścił i Strasign Apoptygmy Berzerk, prawie cały set żem przetańczył... Eliza oczywiście też dała radę Tańce na jej secie dorżnęły mnie już doszczętnie Po prostu czasem jest tak, że lecą same moje ulubione kawałki i tak było wczoraj!
Z frekwencją moim daniem nie było źle, chociaż zdaję sobie sprawę, że gdyby nie było tydzień wcześniej innej imprezy byłoby lepiej.
Myślę, że każdy kto wczoraj przyszedł do Bazyla nie żałował.Mam nadzieję, że szybko będzie można bawić się na kolejnej death discotheque

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło